PROIECTUL CRED-„CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți”

În data de 29.09.2023, orele 1300-1700, Casa Corpului Didactic Vâlcea în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, a găzduit în cadrul Proiectului CRED, workshop-ul cu tema ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”. Au participat experți și formatori, cadre didactice din învățământul primar, reprezentanți de asociații și organisme non-guvernamentale.

Activitatea a cuprins o sesiune în plen, de prezentare a proiectului CRED și a dimensiunilor sale de intervenție, a principalelor rezultate și produse obținute.  Workshop-ul a reunit și 5 ateliere de lucru, circumscrise Ghidului de Comunicare/Limba și literatura română : https://ghiduri.educred.ro/primar/limba-romana

 

Afiș_editabil_Atelierele_CRED_octombrie_2023.png

În data de 23.10.2023, ora 11.00 , Casa Corpului Didactic Vâlcea în colaborare cu Casa Corpului Didactic Olt și Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizează, în cadrul Proiectului CRED, workshop-ul cu tema ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”. Cu această ocazie vă invităm să vă înscrieți on-line, completând documentele postate pe site-ul instituției noastre, și să depuneți dosarul de înscriere în format letric la sediul Casei Corpului Didactic Vâlcea.

Condiție de participare la workshop: profesori care au obținut definitivarea în învățământ între anii 2020-2023.

Link formular aici.

Termen înscriere: 09-16.10.2023.

Documente înscriere:    CEREREA  si   ANEXA  .

 

În data de 09.11.2023, ora 11.00 , Casa Corpului Didactic Vâlcea în colaborare cu Casa Corpului Didactic Olt și Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizează, în cadrul Proiectului CRED, workshop-ul cu tema ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”. Cu această ocazie vă invităm să vă înscrieți on-line, completând documentele postate pe site-ul instituției noastre, și să depuneți dosarul de înscriere în format letric la sediul Casei Corpului Didactic Vâlcea.

Afiș_editabil_Atelierele_CRED_septembrie_2023.png

În data de 29.09.2023, ora 13.00, Casa Corpului Didactic Vâlcea în colaborare cu Casa Corpului Didactic Olt și Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizează, în cadrul Proiectului CRED, workshop-ul cu tema ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”. Cu această ocazie vă invităm să vă înscrieți on-line, completând documentele postate pe site-ul instituției noastre, și să depuneți dosarul de înscriere în format letric la sediul Casei Corpului Didactic Vâlcea.

Condiție de participare la workshop: profesor pentru învățământul primar care nu a participat la programul de formare CRED.

Link formular aici.

Termen inscriere: 28.09.2023, ora 14.00.

Documente înscriere:    CEREREA  si   ANEXA  .

Comunicat de presă -  click aici 

  Agenda evenimentului_workshop înv primar_29.09.2023 

image.png

Noi resurse utile pentru profesorii din învățământul primar și gimnazial

Ghidurile metodologice reprezintă o resursă semnificativă de explicitare și exemplificare a programelor școlare – de la cadrul conceptual, la oferirea de ilustrări și instrumente de lucru relevante pentru activitatea cu elevii.