In atentia PROFESORILOR INVATAMANT PRIMAR

Cursul de formare ABILITAREA CURRICULARA A CADRELOR DIDACTICE DIN INVATAMANTUL PRIMAR PENTRU CLASA PREGATITOARE pentru cadrele didactice care in anul scolar 2016/ 2017 vor prelua clasa pregatitoare si nu au fost abilitate pentru acest domeniu, se va derula in perioada 6 - 10 septembrie 2016 la CNI Matei Basarab Rm.Valcea. Inscrierea se poate face direct la cabinetul metodisti CCD sau pe adresa de e-mail a responsabilului de curs profesor metodist Sandru Valeria : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (nume, prenume, scoala, studii, e-mail, telefon).

Se vor inscrie doar acele cadre didactice care vor prelua clasa pregatitoare in anul scolar 2016 / 2017 si nu au parcurs cursul de formare in anii anteriori.

Cursantii vor aduce documente de inscriere la curs, astfel: adeverinta de la scoala cu precizarea preluarii clasei pregatitoare in anul scolar 2016/2017, copie carte de identitate si copie dupa diploma de licenta (sau bacalaureat).

 

Cursurile pentru clasa pregatitoare se desfasoara la CNI Matei Basarab, incepand de miercuri, ora 9.

Programul cursului este urmatorul:

- curs, miercuri, 7 septembrie 2016, incepand cu ora 9,

- curs, joi 8 septembrie 2016, incepand cu ora 9,

- evaluare, vineri 9 septembrie 2016 - grupele formator Mihaela Parvulescu - 9- 11

 - grupele formator Ionescu Lavinia 11 - 13

NU VOR FINALIZA CURSUL DECAT FORMABILII CARE AU ADEVERINTA ELIBERATA DE UNITATEA DE INVATAMANT DIN CARE REIESE CA PREIAU CLASA PREGATITOARE IN ACEST AN SCOLAR!

Lista cu cadrele didactice care participa la curs    AICI   .

Termen: 6 septembrie 2016.

DIRECTOR

PROF. ADRIAN LUCA