I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea şi  Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea, vă invită să participaţi la simpozionul și concursul național “Misterele Terrei, între mit şi realitate“ ediţia a VI-a, care se va desfăşura în data de 6 aprilie 2015 începând cu orele 9 la Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea.
 
Proiectul este adresat tuturor cadrelor didactice, precum și elevilor claselor V- VIII, indiferent de profilul liceului, și claselor IX-XII de la filiera tehnologică indiferent de profil, având ca modalităţi de realizare creaţii literare, creaţii artistice, referate ştiinţifice, prezentate clasic sau în format electronic.
 
Lucrările ştiinţifice prezentate de cadrele didactice vor fi publicate în revista simpozionului înregistrată cu ISSN 2069 - 8127. 
 
Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni:1. Creaţie literară (eseu de maxim 500 de cuvinte, poezie, proză scurtă, etc.)2. Arte plastice - fotografie 3. Prezentări în format electronic (prezentări PowerPoint, blog-uri, site-uri, filme de scurt metraj, etc.) 4. Referate ştiinţifice 5. Secțiunea online a elevilor din alte județe (secţiunea online exclude artele plastice).
 
Participarea este obligatorie pentru elevii din județul Vâlcea. Elevii din alte județe care nu se pot prezenta din motive obiective, pot participa doar la secțiunea online a concursului. Un cadru didactic nu poate participa cu mai mult de patru elevi, maximum doi elevi la aceeași subsecțiune. 
 
Detalii privind proiectul, acordurile de parteneriat, fisa de inscriere la simpozion sau la concurs le gasiti in atasament.
 
Informaţii suplimentare sunt disponibile la adresa  http://gsferdinand.ro/index.php/concursul-simpozionul-misterele-terrei.
 
Persoane de contact:
Ochia Mădălina – 0742.77.34.16
Ochia Florin – 0746.758.568