Noutăți an școlar 2023-2024

Casa Corpului Didactic Vâlcea se bucură de deschiderea cursului avizat Strategii de prevenire și intervenție a bullyingului care se adresează cadrelor didactice, didactice auxiliare și personalului nedidactic din învățământul preuniversitar conform noilor reglementări din Legea Învățământului Preuniversitar nr. 198/2023.

Cu toții știm că școala este o parte integrantă a comunităţii, iar problemele cu care se confruntă orice instituţie în formarea tinerilor privește întreaga societate. Acest program de formare este creat să ajute personalul din școli să-și îndeplinească responsabilitățile în a crea un climat armonios, în care fenomenul "bullying" să nu existe și să nu fie trăit sau tolerat.

Fiecare temă din cadrul acestui curs se bazează pe conștientizarea problemelor emoționale generate de violența fizică și verbală în rândul elevilor și pe  adoptarea mecanismelor de prevenire și intervenție în diminuarea fenomenului de bullying din școli.

Mulțumim colegilor care au aplicat la acest program.

 

*Înscrierea personalului didactic și nedidactic pentru acest curs se face on-line pe site-ul instituției la secțiunea Oferta Formare.

Menționăm că pentru instituțiile școlare, CCD Vâlcea oferă posibilitatea de a achiziționa de pe platforma SEAP aceste cursuri de formare.

https://ccdvl.ro/index.php/1851-anunt-cursuri-de-formare-disponibile-in-sistemul-electronic-de-achizitii-publice

 

 

CCD_curs_bulling (1).jpg

 

CCD_curs_bulling (2).jpg

CCD_curs_bulling (3).jpg

CCD_curs_bulling (4).jpg

CCD_curs_bulling (5).jpg

 

CCD_curs_bulling (7).jpg

 

CCD_curs_bulling (9).jpg