CCD Vâlcea anunță organizarea și desfășurarea Webinarului workshop online "Management și consiliere pentru cariera didactică".

Grup ţintă: personal din învățământul preuniversitar (didactic și didactic auxiliar) 

Data: 11 iunie 2020, orele 14,00 – 16,00.

Organizator: Casei Corpului Didactic Vâlcea

Condiţii de înscriere:

Fiecare participant este invitat să prezente o lucrare (document word, ppt, padlet, prezzi etc.), timp de 5 - 10 minute, prin care să își exprime argumentat punctul de vedere cu referire la mijloace, metode, tehnici, strategii de îmbunătățire a activității profesionale sau exemple de bune practici.

Lucrările vor fi trimise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 10 iunie 2020, după completarea formularului de înscriere online: https://forms.gle/U4Sx6U3m2yesm6zv8.

Certificare: diplomă de participare persoanelor care susţin lucrarea şi participă la dezbateri.

Informaţii suplimentare:

- prof. metodist CCD Șandru Valeria, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0773 969 937,

- prof. metodist CCD Diaconu Maria Aurelia, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..